Energy Management Office of the Municipality of Vrbas - eevrbas.org

JP''Direkcija za izgradnju'' Vrbas uvela standard za menadžment energijom u skladu sa ISO 50001: 2011

Nakon više meseci pripreme, JP "Direkcija za izgradnju" iz Vrbasa  je uspostavila sistem menadžmenta energijom u skladu sa standardom  ISO 50001:2011, SRPS EN ISO 50001:2012.

U ovom preduzeću, nedavno je izvršena sertifikaciona provera Sistema menadžmenta energijom prema zahtevima standarda ISO 50001:2011. Kontrolu je izvršila renomirana sertifikaciona kuća LRQA – Lloyd’s Register d.o.o. Beograd. Proces sertifikacije je uspešno završen, tako da je potvrđeno da je JP "Direkcija za izgradnju" usaglasila svoje poslovne procese sa međunarodno priznatim standardom.

"Direkcija za izgradnju" Vrbas je jedno od malobraojnih  javnih preduzeća u Republici Srbiji a i u bližem međunarodnom okruženju koje je dobilo ovaj sertifikat. Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas je nadležna za uspostavljanje sistema energetskog menadžmenta te je sticanejm ovog prestižnog standarda još jednom potvrdila svoju lidersku poziciju u svojoj branši.

Vladimir Simić, predstavnik preduzeća LRQA – Lloyd’s Register , koji je obavio sertifikacionu proveru, naglasio je da veoma zadovoljan stručnim kadrom JP "Direkcije za izgradnju" i načinom njihovog poslovanja, kao i spremnošću da prihvate i neke novine i poboljšanja u poslovanju, koje donosi dobijeni standard. Ovim putem, još jednom se potvrdilo, da poslovno rukovodstvo JP"Direkcija za izgradnju" Vrbas teži stalnom poboljšanju kvaliteta svojih usluga.

 

Contact

  • EMO
  • Municipality of Vrbas
 
Adresa EMO Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Serbia
 
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Adresa Municipality of Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Serbia
 
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

EE POOL

EE pool EE pool
EE pool Knaufinsulation
EE pool URSA

 

EE Info point

U kancelariji opštinskog energetskog menadžmenta formirana je EE info tačka gde se građani mogu informisati o energetskoj efikasnosti, doći do što više kvalitetnih informacija, kako bi gradili/renovirali svoje objekte na energetski efikasan način, te što efikasnije koristili energiju u domaćinstvu.
KEM Vrbas Info Tačka