Energy Management Office of the Municipality of Vrbas - eevrbas.org

Predškolskoj ustanovi ’’Boško Buha’’ dodeljena sredstva za realizaciju projekta povećanja eneregetske efikasnosti

Predškolskoj ustanovi "Boško Buha" dodeljena sredstva za realizaciju projekta povećanja eneregetske efikasnosti

O7.12.2015. godine zaključen je ugovor o dodeli bespovratnih podsticajnih sredstva za sufinasiranje realizacije projekta ugradnje kotlva sa većim stepenom korisnog dejsta u javnim ustanovama, između Autonomne pokrajne Vojvodine – Pokrajnskog sekretarijata za energetiku i mineralne sirovine i Predškolske ustanove Boško Buha.

Predmet ovog ugovora je realizacija projekta adaptacije sistema grejanja u objektu Cvrčak-Predškolska ustanova Boško Buha u Bačkom Dobrom Polju. (Zamena kotla na lož ulje gasnim kondenzacionim kotlom). Sredstva su dobijena na konkursu o dodeli besovratnih sredstava za finansiranje realizacije projekata ugradnje kotlova sa većim stepenom korisnog dejstva u javnim ustanovama koji je raspisao Pokrajnski sekretarijat za eneregtiku i mineralne sirovine. Ukupna vrednost projekta je 2.310.792,00 dinara sa PDV od kojih su bespovratno dodeljena sredstva u iznosu od 1.540.528,00 dinara. Svu potrebnu dokumentaciju za apliciranje zajedničkim radom su pripremili Kancelarija za eneregtski menadžment i Kancelarija za loklani ekonomski razvoj opštine Vrbas.

Contact

  • EMO
  • Municipality of Vrbas
 
Adresa EMO Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Serbia
 
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 
Adresa Municipality of Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Serbia
 
email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

EE POOL

EE pool EE pool
EE pool Knaufinsulation
EE pool URSA

 

EE Info point

U kancelariji opštinskog energetskog menadžmenta formirana je EE info tačka gde se građani mogu informisati o energetskoj efikasnosti, doći do što više kvalitetnih informacija, kako bi gradili/renovirali svoje objekte na energetski efikasan način, te što efikasnije koristili energiju u domaćinstvu.
KEM Vrbas Info Tačka