Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas - eevrbas.org

Predstavnik Kancelarije za energetski menadžment opštine Vrbas reprezentuje Republiku Srbiju na međunarodnom seminaru '' Promocija očuvanja energije u komercijalnom i stambenom sektoru'' u Japanu

Predstavnik Kancelarije za energetski menadžment opštine Vrbas reprezentuje Republiku Srbiju na međunarodnom seminaru '' Promocija očuvanja energije u komercijalnom i stambenom sektoru''  u Japanu

Predstavnik Kancelarije za energetski menadžment opštine Vrbas dip.inž.el.-master Željko Zečević će reprezentovati Republiku Srbiju  na međunarodnom seminaru '' Promocija očuvanja energije u komercijalnom i stambenom sektoru''  koji će se u Japanu održati u periodu od 25. avgusta do 11. oktobra 2013. godine.  Obrzirom da seminar ima za temu unapređenje energetske efikasnosti u sektoru zgradarstva, Ministarstvo energetike razvoja i zaštite životne sredine je između brojnih kandidata izabralo i na pomenuti seminar uputilo jednog energetskog menadžera sa lokalnog nivoa. Seminar ''Promocija očuvanja energije u komercijalnom i stambenom sektoru'' organizuje Japanska agencija za međunarodnu saradnju u sklopu tehničke pomoći vlade Japana. Po završenoj edukaciji u Japanu energetski menadžer će održati prezentaciju vezanu za predmet seminara i to u prostorijama Japanske agencije za međunarodnu saradnju u Beogradu. Takođe učesnik seminara je obavezi da po završenoj edukaciji u Japanu dostavi izveštaj vezan za predmet seminara Kancelariji za evropske integracije.

 

Postavite pitanje

Ako imate pitanja u vezi uštede energije, energetski efikasne gradnje, obnovljivih izvora energije i sl. popunite obrazac za upit, a opštinski energetski menadžment će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Energetski konsalting

Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas u okviru svojih usluga građanima opštine Vrbas pruža konsultantske usluge o gradnji i rekonstrukciji objekata prema principima energetske efikasnosti. 
MERE UNAPREĐENJA EE

Koju biste meru unapređenja energetske efikasnosti prvo primenili u svom domaćinstvu?

313
Poboljšanje toplotne izolacije objekta
91
Zamena stolarije
68
Ugradnja solarnih panela
35
Zamena klasičnih sijalica sa vlaknom energetski efikanim sijalicama
33
Zamena energenta uz upotrebu visoko efikasnih kotlova za grejanje objekta
27
Zamena starih električnih uređaja sa novim visoke efikasnosti
1 glas
OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE

U koji vid obnovljivih izvora energije bi najpre investirali?

203
Solarterm
97
Geotermalna
89
Solarne energane
45
Energija vetra
40
Energija vode
34
Fotovoltaik
33
Biogorivo
18
Biogas
1 glas

Kontakt

  • KEM
  • Opština Vrbas
 
Adresa KEM Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Srbija
 
email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Adresa OPŠTINA VRBAS
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Srbija
 
email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

EE POOL mreža

EE pool EE pool
EE pool Knaufinsulation
EE pool URSA
Vaillant Srbija  

 

EE Info tačka

U kancelariji opštinskog energetskog menadžmenta formirana je EE info tačka gde se građani mogu informisati o energetskoj efikasnosti, doći do što više kvalitetnih informacija, kako bi gradili/renovirali svoje objekte na energetski efikasan način, te što efikasnije koristili energiju u domaćinstvu.
KEM Vrbas Info Tačka