Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas - eevrbas.org

Prezentacija povodom učešća predstavnika Kancelarije za energetski menadžment opštine Vrbas na međunarodnom seminaru '' Promocija očuvanja energije u komercijalnom i stambenom sektoru'' u Japanu

 Prezentacija povodom  učešća predstavnika Kancelarije za energetski menadžment opštine Vrbas  na međunarodnom seminaru '' Promocija očuvanja energije u komercijalnom i stambenom sektoru''  u Japanu

Predstavnik Kancelarije za energetski menadžment opštine Vrbas dip.inž.el.-master Željko Zečević je reprezentovao Republiku Srbiju  na međunarodnom seminaru '' Promocija očuvanja energije u komercijalnom i stambenom sektoru''  koji  se održao u Japanu u periodu od 25. avgusta do 11. oktobra 2013. godine. Energetski menadžer Željko Zečević je kao učesnik seminara održao prezentaciju vezanu za predmet seminara u skaldu sa planom i programom aktivnosti ovog projekta.U skupštinskoj sali opštine Vrbas pred zainteresovanim auditorijumom sastavljenog od predstavnika lokalne vlasti, stručne javnosti i zainteresovanim građanima prezentovan je obuhvat seminara sa posebnim osvrtom na najzačajnije i najinteresantije  tematske celine i napravljena je njihova veza i paralela sa aktuelnim stanjem u Republici Srbiji. Nakon oficijelnog dela prezentacije Željko Žečević je detaljno objašnjavao zainteresovanim posetiocima detalje sa seminara i odgovaro na njihova pitanja. Sve zainteresovane za sadržaj ovog seminara Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas obaveštava da mogu preuzeti material sa seminara u elektronskoj formi u prostorijama kancelarije. 

 

Postavite pitanje

Ako imate pitanja u vezi uštede energije, energetski efikasne gradnje, obnovljivih izvora energije i sl. popunite obrazac za upit, a opštinski energetski menadžment će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Energetski konsalting

Kancelarija za energetski menadžment opštine Vrbas u okviru svojih usluga građanima opštine Vrbas pruža konsultantske usluge o gradnji i rekonstrukciji objekata prema principima energetske efikasnosti. 
OBNOVLJIVI IZVORI ENERGIJE

U koji vid obnovljivih izvora energije bi najpre investirali?

211
Solarterm
101
Geotermalna
96
Solarne energane
46
Energija vetra
40
Energija vode
34
Fotovoltaik
33
Biogorivo
22
Biogas
1 glas
MERE UNAPREĐENJA EE

Koju biste meru unapređenja energetske efikasnosti prvo primenili u svom domaćinstvu?

331
Poboljšanje toplotne izolacije objekta
109
Zamena stolarije
74
Ugradnja solarnih panela
36
Zamena klasičnih sijalica sa vlaknom energetski efikanim sijalicama
34
Zamena energenta uz upotrebu visoko efikasnih kotlova za grejanje objekta
28
Zamena starih električnih uređaja sa novim visoke efikasnosti
1 glas

Kontakt

  • KEM
  • Opština Vrbas
 
Adresa KEM Vrbas
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Srbija
 
email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Adresa OPŠTINA VRBAS
M. Tita 89
Vrbas, 21460
Srbija
 
email Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

EE POOL mreža

EE pool EE pool
EE pool Knaufinsulation
EE pool URSA
Vaillant Srbija  

 

EE Info tačka

U kancelariji opštinskog energetskog menadžmenta formirana je EE info tačka gde se građani mogu informisati o energetskoj efikasnosti, doći do što više kvalitetnih informacija, kako bi gradili/renovirali svoje objekte na energetski efikasan način, te što efikasnije koristili energiju u domaćinstvu.
KEM Vrbas Info Tačka